Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΣΚΟΤΩΣΕ" ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ και ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΕ... ΟΡΦΑΝΟΣ...!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ "ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ" ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ...!

"Παραστατικά" μας εξήγησε π. Υπουργός, ποιό είναι το πραγματικό νόημα της σημερινής αιφνιδιαστικής πρόσκλησης --πλήν όμως προσυμφωνημένης με τον Πρωθυπουργό-- τού Προέδρου της Δημοκρατίας , γιά Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.
Μας θύμισε την ιστορία με εκείνον, πού δολοφόνησε τον πατέρα του και όταν έφθασε η ώρα να δικασθεί στο 5μελές Κακουργημάτων και προκειμένου να γλιτώσει τις συνέπειες , απευθυνόμενους στούς δικαστές είπε:
"Λυπηθείτε με κ.Δικαστές διότι σκότωσα τον Πατέρα μου και έμεινα...ορφανός"...!
Σήμερα η εφημερίδα "ΕΣΤΙΑ",
περιγράφει τόσον στο κύριο άρθρο της, όσον και με άρθρο του π. Προέδρου του Αρείου Πάγου Β. Κόκκινου, κάτω υπό ποίες συνθήκες μας οδήγησε ο Πρωθυπουργός συνειδητά σε αυτή την άθλια κατάσταση.
Θεωρούμε ότι διαβάζοντας αμφότερες τις περιγραφές με αναλυτική αναδρομή στο παρελθόν και τα πραγματικά περιστατικά θα κατανοήσετε γιατί και εμείς με τους παραπά
νω τίτλους
Απλά να συμπληρώσουμε ότι με την δήθεν...πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας σήμερα και εφ΄όσον τεθεί στον Σαμαρά το εκβιαστικό δίλημμα ή υπογράφεις την συναίνεση ή δεν μας δίνουν την 5η δόση, καταλύεται και το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα...!!!
Δεν θα υπάρχει πλέον Αντιπολίτευση, θά έχουμε μία Κυβέρνηση χωρίς Κοινοβουλευτικό έλεγχο και τα ανομήματα της Κυβέρνησης θα τα καλύπτει η "συναίνεση" στο όνομα της οικονομικής σωτηρίας της Χώρας.
'Ετσι οι "δράστες" εν προκειμένω οι Κυβερνώντες δεν θα λογοδοτούν πουθενά...
Είναι η μοντέρνα εκδοχή της Δικτακτορίας με "συναίνεση" και Κοινοβουλευτικό μανδύα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου