Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

"ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΑΠΟ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και ΣΤΗΝ Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ...!!!

Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ "ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ"...!

Έντονες διαφωνίες από Βουλευτές του Πασοκ, εκφράζονται πλέον ανοιχτά και δημόσια, γιά τα νέα σκληρά μέτρα πού φέρνει το πρός ψήφιση "Μεσοπρόθεσμο" πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.
Αποτέλεσμα άν θα ψηφισθεί από την Κυβερνητική πλειοψηφία ή θα οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές..
Πληροφορίες από
τον Real fm, αναφέρουν ότι αυτή την στιγμή 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συλλέγουν υπογραφές και βάζουν τους δικούς τους όρους στον Πρωθυπουργό..
Και το ήδη βεβαρυμένο κλίμα γίνεται ακόμη πιο αρνητικό, με φόντο εξελίξεις όπως η υποβάθμιση της οικονομίας από τη Moody’s.
Ο Γιώργος Φλωρίδης έκρουσε για ακόμη μία φορά των κώδωνα του κινδύνου, στρέφοντας τα βέλη του προς το οικονομικό επιτελείο:
«Με λυπεί ιδιαίτερα ότι αυτή τη στιγμή δεν θα έχουμε την επιστημονική τεκμηρίωση της εξαιρετικά κακής εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το 2011».
Από την άλλη ο Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος επανήλθε στο θέμα των «κηπουρών» ασκώντας δριμεία κριτική στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον:
«Πρίγκιπες που δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο κόσμος μπορεί να λέει κάτι εναντίον τους και όταν τους έφτυναν, είτε νόμιζαν ότι βρέχει, είτε προσπαθούσαν να μεταθέσουν τις ευθύνες σε άλλους».
Σε έντονους τόνους κινήθηκε η παρέμβαση του Μίμη Ανδρουλάκη στην Επιτροπή Προϋπολογισμού της Βουλής.
«Τι εμπειρογνώμονες είναι αυτοί; Αυτοί απέτυχαν να προβλέψουν όσα έγιναν εδώ και ένα χρόνο. Έχουμε τρελαθεί από τους ανθρώπους με επιστημονική επάρκεια που μας οδήγησαν στην καταστροφή».
Τέλος, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, επεσήμανε:
«Υπάρχουν διάφοροι τομείς στην κυβέρνηση που δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου