Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ και «ΕΝΤΕΛΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΑΛΛΩΣ: «ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ και ΔΟΛΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»…!

Εξώδικα στους βουλευτές τους ΠΑΣΟΚ των νομών Πιερίας. Χανίων, Ηλείας και Ηρακλείου έστειλαν “Αγανακτισμένοι” απαιτώντας να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
«Σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε ποινική δίωξη για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών».
«Περιμένουμε από...αυτούς που εκλέγουμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο,
να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και όχι τα συμφέροντα των Τραπεζιτών και του μεγάλου Κεφαλαίου»
“Σας καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο” δηλώνουν στο εξώδικο τους οι “Αγανακτισμένοι” της Πιερίας..
“Σας κάνομε επίσης γνωστό ότι επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του.
Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου”.
Την εξώδικη δήλωση διαμαρτυρίας απέστειλαν στους βουλευτές Ιωάννη Αμοιρίδη, Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, Μαρία Μϊχου και Αθανάσιο Παπαγεωργίου.
Σε ανάλογο ύφος είναι και το εξώδικο των “Αγανακτισμένων” του νομού Χανίων το οποίο απευθύνεται στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, Ευτύχη Δαμιανάκη και Ευαγγέλια Κουρουπάκη, ενώ κοινοποιείται και στον βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ Χρήστο Μαρκογιαννάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου