Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ και ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος

Την Τρίτη το βράδυ, υπήρξε κινηματογραφική φυγάδευση βουλευτών από το κτήριο της Βουλής με την βοήθεια της Αστυνομίας μετά τον αποκλεισμό όλων των εξόδων του κτηρίου που επιχείρησαν οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στο Σύνταγμα.
Η δικαιολογημένη οργή του κόσμου, απόρροια της εφαρμογής του μνημονίου και των δεινών αποτελεσμάτων του, έχει αρχίσει να ενοχλεί τον πολιτικό κόσμο της χώρας, που δεν μπορεί πλέον να εμφανισθεί πουθενά χωρίς να γιουχαϊστεί
και να προπηλακιστεί.
Έτσι, άρχισαν καθημερινές οξύτατες δηλώσεις εκ μέρους τους στα Μ.Μ.Ε. κατά του λαού της χώρας μας που τάχατες τους «πυροβολεί» αναίτια.
Όμως, θα ήθελα κυρίως να σταθώ στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής, κ. Πετσάλνικου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:
«… με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα, κατά τα οποία ορισμένοι επιχείρησαν τον αποκλεισμό της Βουλής των Ελλήνων, οφείλω να υπογραμμίσω τους κινδύνους που ενέχουν τέτοια φαινόμενα για την ίδια την δημοκρατία μας. Η συλλήβδην απαξίωση θεσμών και προσώπων υπονομεύει τον κοινοβουλευτισμό, ο οποίος αποτελεί εγγύηση που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες από τον Ελληνικό λαό…».
Θα μου επιτρέψετε, κε Πρόεδρε της Βουλής, να θεωρήσω πως η κοινοβουλευτική μας δημοκρατία και οι θεσμοί αυτής της χώρας πρωτίστως, έχουν απαξιωθεί και κινδυνεύουν από το πολιτικό σύστημα της πατρίδος μας που με ευθύνη των δύο κομμάτων εξουσίας, όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης, μετέτρεψαν το πολίτευμα της Ελλάδος σε κομματική ολιγαρχία.
Σας ενοχλεί λοιπόν, που ο κόσμος δυναμικά «κατεβαίνει» στους δρόμους διεκδικώντας όσα δικαιώματα ληστρικά του αφαιρείτε εκ των υστέρων;
Από την στιγμή, που άλλα υποσχεθήκατε στον Ελληνικό λαό προεκλογικά, τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια για καλύτερο βιοτικό επίπεδο και τελικά το κόμμα σας εγκατέστησε στην χώρα την τρόικα των διεθνών τοκογλύφων και κερδοσκόπων που απομυζούν τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικού λαού, οδηγώντας τον στην εξαθλίωση και την απόγνωση.
Σας ενοχλεί, γιατί το κόμμα σας είναι εκείνο που δεν μπορεί να παράσχει την παραμικρή ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες, που καθημερινά πέφτουν θύματα ληστείας και εγκληματικής απόπειρας της ζωής τους!
Είναι το πολιτικό σύστημα της χώρας οι ηθικοί αυτουργοί της εκτελέσεως εν ψυχρώ των δικών μας παιδιών της Ελληνικής αστυνομίας, Σκυλογιάννη και Ευαγγελινέλη, καθώς επίσης του Μανώλη Καντάρη που σφαγιάσθηκε στο κέντρο της Πρωτεύουσας, όπως επίσης όλων εκείνων που χάνουν καθημερινά την ζωή τους από την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας. Δυστυχώς, το κόμμα σας είναι εκείνο που επέτρεψε την αθρόα και αλόγιστη λαθρομετανάστευση, μετατρέποντας την πάλαι ποτέ ήσυχη χώρα μας σε τριτοκοσμική υπανάπτυκτη χώρα.
Όμως, πράγματι τι ειρωνεία;
Το κόμμα σας που επί σειρά ετών αποκαλούσε και μεταχειριζόταν τους λαθρομετανάστες, ως οικονομικούς πρόσφυγες, σήμερα τους αποκαλεί με την πραγματική τους ιδιότητα.
Παρ΄ότι λοιπόν, σας πήρε κάποιες δεκαετίες για να καταλάβετε τις διαστάσεις του κοινωνικού αυτού προβλήματος, εν τούτοις προσπαθείτε σήμερα με ημίμετρα να διορθώσετε τα κακώς κείμενα (τείχος στον Έβρο, πριμοδότηση εθελούσιας αποχώρησης κ.α).
Επίσης, εκτός της αλλοίωσης της δημογραφικής σύνθεσης της πατρίδος μας από την λαθρομετανάστευση μέσω του μνημονίου υποθηκεύσατε τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας και παραιτηθήκατε ολοσχερώς οποιασδήποτε ασυλίας πηγάζει από νόμους ή συνθήκες, δηλαδή παραιτηθήκατε από οποιοδήποτε στοιχείο συνιστά Εθνική κυριαρχία.
Μετά τα παραπάνω και πολλά άλλα, που για να απαριθμηθούν θα χρειάζονταν πολλές σελίδες χαρτιού, θεωρείτε πως έχετε την εξουσιοδότηση του Ελληνικού κυρίαρχου λαού, ή τον επικαλείσθε κατά το δοκούν;
Ο Ελληνικός λαός, λοιπόν, δικαίως ενοχλείται από τις πράξεις του πολιτικού συστήματος του τόπου μας, οι οποίες λειτουργούν εις βάρος του. Το πολιτικό σύστημα όμως, γιατί ενοχλήθηκε από την ήπιας μορφής αντίδραση του κόσμου; Ενοχλήθηκε μήπως γιατί κάποιοι τους χάλασαν πρόσκαιρα την ησυχία;
Μήπως γιατί θεωρεί πως έχει μόνο απαιτήσεις και όχι υποχρεώσεις;
Κε Πρόεδρε της Βουλής, στις υποχρεώσεις σας νομίζω πως είναι, ως υψηλότατο όργανο του πολιτικού συστήματος, μεταξύ των άλλων και η ενημέρωση των πολιτών της χώρας σε εύλογα ερωτήματα που σας τίθενται, όταν μάλιστα αυτά τα ερωτήματα αφορούν Εθνικά θέματα.
Γίνομαι λοιπόν, περισσότερο σαφής και σας θυμίζω πως στις 4 Απριλίου σας έστειλα επιστολή, η οποία πρωτοκολλήθηκε στο γραφείο σας στην Βουλή με α/α 817 και σας καλούσα ως πολίτης αυτής της χώρας και ως φορολογούμενος που δεν έχει ουδεμία εκκρεμότητα με το Ελληνικό δημόσιο, να μου γνωρίσετε πως είναι δυνατόν βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου που εξελέγησαν με συνδυασμούς του κόμματός σας στην Ροδόπη και την Ξάνθη, περιφέρειες ιδιαίτερα ευαίσθητες, να είναι ταυτόχρονα εκλεγμένοι ως Πρόεδρος και αντιπρόεδρος σκληροπυρηνικής οργάνωσης που ονομάζεται «Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης».
Κε Πρόεδρε της Ελληνικής Βουλής, έχουμε Τούρκους στην Θράκη μας;
Σας ζητώ για άλλη μια φορά, να ενημερώσετε τον Ελληνικό λαό για τις ενέργειες που κάνατε ως Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, όταν σας γνωστοποίησα αυτή την ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ιδιότητα και πράξη Βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Θα μου επιτρέψετε να παραθέσω παρακάτω την από 4/4/2011 επιστολή μου προς το ανώτατο θεσμικό αξίωμά σας και για την οποία δεν έλαβα καμία απάντηση.
«Κο Φίλιππο Πετσάλνικο
Πρόεδρο βουλής των Ελλήνων
Αθήνα
Κε Πρόεδρε,
Ασφαλώς έχει περιέλθει σε γνώση σας ότι, η καταργημένη με ανέκκλητη και οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου, «Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης», κατά την σύνοδό της στην Κομοτηνή την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, εξέλεξε ομοφώνως ως πρόεδρό της τον Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν και ως αντιπρόεδρό της τον επίσης Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ξάνθης, Τσετίν Μάντατζη.
Παρακαλούμε όπως υπό την υψηλή θεσμική ιδιότητά σας, αυτής του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ενημερώσετε τους ευλόγως ανησυχούντες Έλληνες πολίτες και την Βουλή των Ελλήνων, πώς είναι δυνατόν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να ηγούνται «Τουρκικής» οργάνωσης η οποία με την αντισυμβατική και εν πολλοίς έκνομη δραστηριότητά της στην Θράκη, προσβάλλει το Εθνικό μας συναίσθημα και περιφρονεί την Ελληνική πολιτική τάξη και τους νόμους του Κράτους.
Επίσης, να μας γνωρίσετε ποιά μέτρα έχετε λάβει ή προτίθεσθε να λάβετε κατά των ως άνω Βουλευτών, προκειμένου να αποκατασταθεί η ήδη διαταραχθείσα εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος της Πατρίδος μας από τις δραστηριότητες παρανόμων τουρκικών σωματείων, συλλόγων κλπ, που εξακολουθούν να λειτουργούν με την ανοχή των Ελληνικών διοικητικών και εισαγγελικών αρχών στην Θράκη.
Πιστεύουμε πως θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι είναι ασυμβίβαστο το λειτούργημα του Έλληνα Βουλευτού με την προεδρεία «Τουρκικού» σωματείου, στην Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, στην οποία ως καλώς γνωρίζετε δεν κατοικούν Τούρκοι πολίτες!
Μετά τιμής
Έπονται πλήρη στοιχεία»
Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος

1 σχόλιο: