Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

O «ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ» και ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ «LONDON SCHOOL OF…TRIXES», ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ…!!!

ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ «ΕΦΙΑΛΤΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ, ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ του Δ.Ν.Τ. και ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ των Μ.Μ.Ε….!!!

Ο ορισμός της πολιτικής «παρακμής» και «σαπίλας» έχει όνομα και επίθετο:
Ονομάζεται Γ.Καρατζαφέρης.
Αν δεν ήταν ο τέλειος «εφιάλτης», στην εξυπηρέτηση κυρίως των ντόπιων νταβατζήδων των Μ.Μ.Ε., θα είχαν διερωτηθεί τουλάχιστον ως άνθρωποι του τύπου, γιατί ο Καρατζαφέρης, ενώ ασχολείται με την δημοσιογραφία, πού είναι και το επαγγελμά του
,--παρά ταύτα—δεν είναι γραμμένος στην ΕΣΗΕΑ.!
Όπως, διερωτάται ο κόσμος γιατί, ενώ όταν μιλάει και εκτοξεύει αμέτρητους «σολοικισμούς», --όπως η αξιολάτρευτη ηθοποιός μας, Δέσποινα Στυλιανοπούλου στον ρόλο της υπηρέτριας--εδώ και 6 χρόνια έχουν σταματήσει οι δημοσιογράφοι να τον λοιδωρούν, όπως έκανε άλλωστε με επιτυχία η Πανδώρα.
Άς είναι καλά η διάταξη του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, πού ενώ για να προσληφθεί καθαρίστρια στο δημόσιο απαιτείται απολυτήριο Λυκείου, δεν συμβαίνει το ίδιο για να μπείς στην Βουλή... ως Βουλευτής και δή να γίνεις Αρχηγός κόμματος…!
Άς είναι καλά και ο Ποινικός Κώδικας, πού όπως και το «πόθεν έσχες» των Βουλευτών, δεν προβλέπει το «πόθεν» ουδενός.!!!
Έτσι μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να γίνεται ιδιοκτήτης 47 ακινήτων, να φιγουράρει στην πρώτη τριάδα των πλουσιότερων πολιτικών της Ελλάδος και να λέει ότι είναι προϊόν της…δουλειάς του…
Να λέει ότι έκανε φορολογική δήλωση σε ηλικία 18 ετων, εν γνώσει του ότι η εφορία και αν ήταν αλήθεια, δεν μπορεί να το αποδείξει, δεδομένου ότι τα έγγραφα έχουν… καταστραφεί…!!!
Να διαδίδει στις τηλεοράσεις ότι έγινε πλούσιος πουλώντας… σανό και γάλα…!
Ή, ότι έγινε πάμπλουτος από την λειτουργία ενός τηλεοπτικού σταθμού, προφανώς από τις πολλές…διαφημίσεις…!!!
Αυτός ο γλοιώδης σύγχρονος «εφιάλτης», ενεργώντας κατ’ εντολήν των εργοδοτών του, μετέτρεψε την σημερινή συζήτηση στην Βουλή για ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, σε οχετό προσωπικών ύβρεων κατά του Αντώνη Σαμαρά.
Έπρεπε να βγάλει από την δύσκολη θέση τον Παπανδρέου…
Έτσι ξεκίνησε την ομιλία του, κατηγορώντας τον Αρχηγό της Ν.Δ.
Παρεξηγήθηκε πού τον είπε εξαπτέρυγο, λες και το ακούει για πρώτη φορά ή είναι ψέματα ότι στήριξε και στηριζει το Μνημόνιο και μέμφεται τον Παπανδρέου, ότι δεν το… εφαρμόζει.!
Παρεξηγήθηκε πού είπε ο Σαμαράς να του δώσει κανένα Υπουργείο ο Παπανδρέου λές και όλοι δεν καταλαβαίνουν, ότι ο αγώνας του για συναίνεση και οικουμενική, δεν είχε αυτό τον στόχο.
Απάντησε στον Σαμαρά με όρους Ντόρας, αποκαλώντας τον, προδότη επειδή έριξε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993.
Λες και για αυτό δεν απεφάνθησαν 800.000 ψηφοφόροι της Ν.Δ., πού με συντριπτική πλειοψηφία τον εξέλεξαν Αρχηγό…
Το έχουμε ξαναγράψει:
Η έλλειψη πνευματικής συγκρότησης και η στέρηση κοινωνικής ανατροφής, όταν μάλιστα συνοδεύονται από τα βιώματα της περιφρόνησης και της απαξίας δημιουργούν κατώτερα συμπλέγματα..
Τέτοιους τύπους εκμεταλλεύονται και «χρησιμοποιούν» ως «εφιάλτες» οι πάσης φύσεως νταβάδες.
Θα αποτελούσαν εξαίρεση οι Δωσίλογοι του Μνημονίου;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου