Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

O ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗς ΛΕΣΧΗΣ Bilderberg

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η ανθρωπότητα έχει περάσει πολλές κρίσεις στην μακραίωνη διαδρομή της.
Κρίσεις περιορισμού της ελευθερίας, αμφισβήτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατάργησης του δικαίου και της νομιμότητας, αλλά και πολιτικές μεταμορφώσεις που όμως κατάφερε να ξεπεράσει.
Σήμερα όμως, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε, ότι είμαστε μάρτυρες μιας παγκόσμιας δημιουργημένης κρίσης, η οποία είναι πρωτοφανής στην ιστορία της ανθρωπότητας και για πρώτη φορά η πολιτική του πλανήτη είναι υπόδουλη και καθορίζεται εξ ολοκλήρου από μια αυθαίρετη, παγκόσμιας εμβέλειας, εξωπολιτική εξουσία δυνάμεων του κεφαλαίου και της κερδοσκοπίας.
Όλες δε ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις των πέντε Ηπείρων, ακόμη και αυτής της υπερδύναμης των ΗΠΑ, ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τις πολιτικές που χαράζει η εξωπολιτική εξουσία δια μέσω των μελών και στελεχών της που υπάρχουν σε όλες τις Κυβερνήσεις των κρατών και καθορίζονται από κλειστά συνέδρια που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προεξέχουσας της λέσχης Bilderberg.
Η λέσχη Bilderberg είναι μία ανεπίσημη, ετήσια, μυστική, αμαρτωλή, διατλαντική διάσκεψη που συνεδριάζει μια φορά τον χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα στην Ευρώπη και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στις Η.Π.Α ή τον Καναδά.
Μετέχουν περί τα 120 με 140 άτομα και οι συμμετέχοντες είναι η παγκόσμια επίκαιρη ελίτ πολιτικών (μεταξύ άλλων όλοι οι Γενικοί Γραμματείς του ΝΑΤΟ), επιχειρηματιών (μεταξύ άλλων εκπρόσωποι εταιρειών πετρελαίου και παραγωγής όπλων), τραπεζιτών και δημοσιογράφων.
Η συμμετοχή όλων των παραπάνω γίνεται με αυστηρά προσωπική πρόσκληση. Εκεί, καθορίζεται η παγκόσμια κοινωνικο-οικονομική πολιτική υπέρ των συμφερόντων των τοκογλυφικών και κερδοσκοπικών οργανισμών της διεθνούς αγοράς και εις βάρος των λαών του κόσμου με ταυτόχρονη ποδηγέτηση της Δημοκρατίας.
Γίνεται δηλαδή εξαγορά συνειδήσεων προς όφελος της παγκόσμιας εξωπολιτικής εξουσίας με αντάλλαγμα την προσωπική ανέλιξη των συμμετεχόντων και ταυτόχρονα την μελλοντική εγκαθίδρυση της παγκόσμιας Κυβέρνησης που θα εφαρμόσει την παγκόσμια δικτατορία του κεφαλαίου. Εξαθλιώνοντας έτσι τους λαούς της γης και επαναφέροντας τις κοινωνίες στην ευημερία των πολύ ολίγων και την πενία των πολλών.
Οι συμμετέχοντες απαγορεύεται να μιλήσουν σε ΜΜΕ ή σε ιδιώτες και αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά σε ό,τι έχει σχέση με τις συνεδριάσεις. Ακόμα, "αρνούνται" έστω και την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση. Επίσης, απαγορεύεται να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους, αν είναι πολιτικοί.
Δηλαδή, συνωμοτούν πολλές φορές και εναντίον των συμφερόντων της πατρίδος τους μπρος στην πιστή εφαρμογή των αποφάσεων της κάθε διασκέψεως της λέσχης.
Επίσης, κανένας ρεπόρτερ δεν προσκαλείται εντός των συνεδριάσεων της λέσχης και παρόλο που καταγράφονται πρακτικά δεν σημειώνονται ονόματα και δεν δημοσιοποιείται απολύτως τίποτε.
Αποφασίζουν δηλαδή για το μέλλον του κόσμου χωρίς να μας ενημερώνουν.
Όλοι οι συμμετέχοντες πολιτικοί σ΄αυτές τις συνεδρίες αναρριχήθηκαν ακολούθως στα ύψιστα αξιώματα στις χώρες τους.
Τακτικά μέλη όλων αυτών των συνεδρίων κατά καιρούς οι «περίεργοι», Κίσσιγκερ, Κλίντον, Ντ΄ Εστέν, Πρόντι, Χόλμπρουκ, Πέρλ, Γούλφοβιτς, Ροκφέλερ. Επιπρόσθετα, ο «φίλος» και τακτικός συνομιλητής του κ. Παπανδρέου, Σόρος κ.α.
Αξίζει τον κόπο να αναφέρουμε κάποιες τακτικές Ελληνικές πολιτικές συμμετοχές της λέσχης Bilderberg και φρεσκάροντας την μνήμη μας να αναλογισθούμε ποια αξιώματα είχαν μετέπειτα στην Ελληνική πολιτική σκηνή και τι ακριβώς διαχειρίστηκαν από τις θέσεις τους επιβάλλοντας το αποτέλεσμα στον Ελληνικό λαό.
Γιώργος Παπανδρέου (4), Θεόδωρος Πάγκαλος (3), Άννα Διαμαντοπούλου (3), Γιώργος Αλογοσκούφης (3), Κώστας Καραμανλής, Ντόρα Μπακογιάννη, Ευάγγελος Βενιζέλος, Θάνος Βερέμης, Ευθύμιος Χριστοδούλου, Γεράσιμος Αρσένης, Στέφανος Μάνος, Ανδρέας Ανδριανόπουλος κ.α.
Από πλευράς επιχειρηματικού κόσμου αξιοπρόσεκτες οι παρουσίες των κ.κ. Γεώργιου Δαυίδ (Coca Cola ) και Λουκά Τσούκαλη (ΕΛΙΑΜΕΠ) που μετέχουν ανελλιπώς σε όλες τις συνεδριάσεις των τελευταίων χρόνων, Γιάννη Κωστόπουλου ( credit bank ) κ.α.
Επίσης, αξιοπρόσεκτη η συμμετοχή του μόνου 'Έλληνα δημοσιογράφου, Αλέξη Παπαχελά, σε συνεδριάσεις της Λέσχης το 2002 και το 2008.
Αυτές τις ημέρες ( 9-12 Ιουνίου ) στο ξενοδοχείο Suvretta house στο St. Moritz της Ελβετίας πραγματοποιείται το ετήσιο συνέδριο της λέσχης Bilderberg με την παρουσία από Ελληνικής πλευράς των μόνιμων πια Τσούκαλη και Δαυίδ, του κ. Χαρδουβέλη (Δ/ντής Οικονομικών και επικεφαλής έρευνας της Eurobank EFG ) και βεβαίως του Τσάρου της Οικονομίας μας, του κ. Γιώργου ΠαπακωνσταντίνουΕίναι τυχαία η πρόσκληση της συμμετοχής του κ. Παπακωνσταντίνου ετούτη τη στιγμή στην λέσχη Bilderberg;
http://bilderberg2011.com/bilderberg-members/leaked-attendee-list-bilderberg-conference-june-9-12-2011-in-suvretta-house-hotel-st-moritz-switzerland/O
κ. Παπακωνσταντίνου έχει ιερή υποχρέωση, που απορρέει από το Σύνταγμα της χώρας στην οποία είναι Υπουργός, να ενημερώσει την Βουλή των Ελλήνων και τον Ελληνικό λαό για όλες τις συνομιλίες που έγιναν στο παρόν συνέδριο και αφορούν την πατρίδα μας.
Εάν αυτό δεν γίνει, έχουν υποχρέωση τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου και κυρίως η Αξιωματική αντιπολίτευση να τον σύρει σε απολογία των συζητήσεων και αποφάσεων του συνεδρίου.
Η άρνηση της ενημέρωσης από τον κ. Παπακωνσταντίνου θα αποδεικνύει όλα τα παραπάνω που αναφέρω για την λέσχη Bilderberg και ο Υπουργός θα είναι ένας κοινός συνωμότης των συμφερόντων της πατρίδος μας. Θα είναι δε συνυπεύθυνα όλα τα κόμματα, εάν δεν απαιτήσουν την απολογία από τον Υπουργό, για όλα τα πεπραγμένα στο συνέδριο της λέσχης Bilderberg.
Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι, πως σήμερα είναι σε εξέλιξη μια παγκόσμιας εμβέλειας πειρατεία που την ακολουθούν πιστά όλοι οι συμμετέχοντες στις διεργασίες των συνεδρίων αυτής της λέσχης. Προσπαθούν να μας πείσουν πως η διεθνής κρίση είναι οικονομική και χρηματοπιστωτική, ενώ όλοι αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η κρίση είναι κοινωνικο-πολιτική και οι ίδιοι την προκαλούν σκόπιμα.
Η πλήρης κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του εργατικού δικαίου του κοινωνικού κράτους μέσω μιας μορφής αχαλίνωτου καπιταλισμού, ο πλήρης εξευτελισμός των θεσμών, η εξαφάνιση του πολιτισμού και της Ιστορίας των κρατών, η προβληματική παιδεία, η ανύπαρκτη πρόνοια, η υπέρ υποβαθμισμένη υγεία, είναι το σχέδιό τους. Σχέδιο που θα εγκαθιδρύσει την παγκόσμια Κυβέρνηση του τρόμου.
Στην Ελλάδα, ο Ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει πολύ καλά τους υπευθύνους της βίαιης κατακρεούργησης των κατακτημένων με την εργασία δικαιωμάτων τους και τους βιαστές της διατάραξης της ζωής τους με την ταυτόχρονη αφαίρεση οραμάτων από την νεολαία της πατρίδος μας.
Η ημέρα που όλοι αυτοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, καρτέλ της αγοράς και γενικά όλοι οι βολεμένοι από αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα, θα απολογηθούν και θα λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό είναι πολύ κοντά.
Μέχρι τότε, μέλημα δικό μας μέσα από αγώνες είναι η προσπάθεια διάλυσης του σάπιου πολιτικού κατεστημένου της πατρίδος μας που επέφερε όλα τα παραπάνω και η δημιουργία νέων δεδομένων με βάση τις αρχές αξιών και δομών μιας σωστής και υγιούς δημοκρατίας.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, αγώνας εναντίον του συστήματος και απαίτηση καινούργιου Συντάγματος από Συντακτική Εθνοσυνέλευση και όχι από την Βουλή, αλλά και Συνταγματικού δικαστηρίου εκλεγμένο από το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου