Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ--ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ: "ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"...!!!

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΜΙΑΣ "ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΕΛΛΑΔΟΣ.;;;

Ο Πρωθυπουργός Γ.Α.Παπανδρέου απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στο άτυπο Υπουργικό συμβούλιο.
Σιγά, το νέο…!
Μά, οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι το πότε θα γίνουν εκλογές δεν εξαρτάται σε καμία περίπτωση από τον ίδιο…
Τουλάχιστον ο Καραμανλής, επειδή δεν είχε «δεσμεύσεις» , είχε την δυνατότητα και την ευελιξία να τις προκηρύξει όποτε ήθελε.
Ο σημερινός Πρωθυπουργός δεν μπορεί, δεν τον αφήνουν
οι δανειστές.
Μετά το ΟΧΙ του Σαμαρά στην συναίνεση, όπου οι δανειστές ζητούσαν την υπογραφή του για να δεσμευθεί, ότι θα σεβασθεί όλους τους όρους του Μνημονίου και θα τους εκπληρώσει στο ακέραιο όταν γίνει Πρωθυπουργός, είναι δυνατόν να θέλουν οι δανειστές εκλογές, αφού είναι πέραν πάσης αμφιβολίας βέβαιον, ότι θα τις κερδίσει ο Σαμαράς;;;
Τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι το Μνημόνιο δεν χρειαζόταν, δεν ήταν μονόδρομος, και δεν είναι δυνατόν να μη δανείζετε κάποιος από την ελεύθερη αγορά όταν τα spreads ήσαν 135 μονάδες και να αφήνει να ξεπερνούν τις 1100 μονάδες για να δανεισθεί, σώνει και καλά από το Δ.Ν.Τ…!!!
Ο Γιώργος είναι ο μοναδικός στο παγκόσμιο στερέωμα αντισυμβαλλόμενος ενός δανείου με τέτοιους όρους.
Το ίδιο και τα «Εξαπτερυγά του Καρατζαφέρης—Ντόρα , πού τώρα και κατόπιν εορτής αφου λυσσομανούσαν για «συναίνεση», προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν.!
Ο κόσμος πολλά οφείλει στην ενημέρωσή του στους
διακεκριμένους Καθηγητές Πανεπιστημίου πού με επικεφαλής τους κ.κ. Κασιμάτη και Μαριά ανέλυσαν τις κρυφές πτυχές του Μνημονίου…
Το ίδιο και ο Παξινός του Δ.Σ.Α.
Γιώργο, ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου