Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

"ΑΡΡΗΤΑ ΡΗΜΑΤΑ" καί (ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ... ΒΑΘΜΟ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ...!

ΕΝΑΣ "ΚΑΜΠΟΤΙΝΟΣ" ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΦΟΡΑΣ ΟΡΘΟΥ ΛΟΓΟΥ ...!!!

Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
π. Γενικός Δ/ντης του ΛΑΟΣ

Σε συνέντευξη του ο Καρατζαφέρης, δήλωσε:
*-- «Δεν διαδηλώνω, γιατί φοβάμαι την αγυρτεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», για την οποία έλεγε, ότι είναι ένα.. «δεξιό κόμμα».!!!
*-- Απο την εκπομπή του
στο Τ/Α (26.1.2011), ο Καρατζαφέρης, που κόπτεται και πονάει τον φτωχό, τον άνεργο και τον μη έχοντα είπε:
«Πρέπει να... κατέβει το κατά κεφαλή εισόδημα των Ελλήνων»...!!!
*-- Σε άλλη συνέντευξη (10/04/2009), ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο:
«Εσείς αν είχατε ένα συνεργάτη και τον βλέπατε κάποια στιγμή σε ένα βίντεο να φεύγει από το γραφείο ενός εφοπλιστή έχοντας βάλει στην τσέπη ένα φακελάκι και ακούγατε μετά τον εφοπλιστή να λέει: του 'δωσα 100.000, θα τον κρατούσατε;
Απάντηση Καρατζαφέρη:
«Θα του 'κοβα τα πόδια που πήγε μπροστά σε κάμερες και έκανε δοσοληψία».
*-- Συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων (22.3.2010), με θέμα:
«Το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης».
Ο Καρατζαφέρης λειώνει στην προσπάθεια του να στηρίξει τις επιλογές ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου, προσπαθεί να συμπαρασύρει σ΄ αυτή την στήριξη, και τα άλλα κόμματα-Αρχηγούς χαϊδεύοντας τους, δεν το καταφέρνει και σήμερα μιλάει για «ανεπαρκή και επικίνδυνη Κυβέρνηση»

*-- Ψηφοφορία στη Βουλή (6.5.2010) για το μνημόνιο (δεύτερη φορά, η πρώτη ήταν την 22.3.2010) που επέβαλε το ΔΝΤ.
Ο Κατρατζαφέρης και το ΛΑ.Ο.Σ υπερψηφίζουν, παρά τις έντονες αντιδράσεις στην Κοινοβουλευτική του ομάδα, παρά την αντίθετη άποψη των οπαδών του και χωρίς να λείπουν οι ψήφοι από την Κυβερνητική πλειοψηφία.
Σήμερα δικαιολογείται ανερυθρίαστα, ότι «δεν είχα την πολυτέλεια να το διαβάσω αναλυτικά, γιατί χανόταν η Ελλάδα» και «ψήφισα το Μνημόνιο για να μην κερδίσουν οι κερδοσκόποι που είχαν στοιχηματίσει σε βάρος της Ελλάδας».
*-- Αυτοδιοικητικές εκλογές (2010). Ο Καρατζαφέρης δεσμεύτηκε βιαστικά, αλλά πομπωδώς να στηρίξει τον ΨΩΜΙΑΔΗ.
Ξαφνικά και με αφορμή το δήθεν «τσαλάκωμα» του Ψωμιάδη από τον ΣΑΜΑΡΑ αποσύρει την στήριξη του. Και μετά ξανά μαζί του.
*-- Διακηρύσσει την κατά φαντασία του ενοποίηση του κεντροδεξιού πολιτικού χώρου (20-10-2010), και αρχίζει συναντήσεις χωρίς ουσία και περιεχόμενο πρώτα με τον ημιθανή Εβερτ, έπειτα με τον Μολυβιάτη, ο οποίος μετά την συνάντηση τους τον εκθέτει, δηλώνοντας, ότι
«Ο Καρατζαφέρης κακοποιεί την αλήθεια και την ευπρέπεια». !!!
*-- Καρατζαφέρης δηλώνει (6.3.2011) ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, το οποίο επαναλαμβάνει συνεχώς, πασπαλίζοντας το και με ολίγο από Κυβέρνηση Τεχνοκρατών, δηλαδή «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ».
*-- Στις ομιλίες του κατηγορούσε τους Συνδικαλιστές της ΔΕΗ για «κομματόσκυλα και ανθρώπους που κυβερνούν τον τόπο», μέχρι που τους δέχτηκε στο γραφείο του (5.5.2011), τους χάιδεψε και δήλωσε μετά την συνάντηση, ότι:
«Η άκρατη ιδιωτικοποίηση θα φέρει αυξήσεις του τιμολογίου (της ΔΕΗ) 2 και 3 φορές πάνω. Αυτό δεν μπορεί να τ΄ αντέξει ο Έλληνας πολίτης . . . .». Μόλις προχθές αντιλήφθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον επικίνδυνο για τη χώρα, παρ΄ ότι το στήριζε, ως «συνεταιράκι» και ενίοτε επαινούσε τους Υπουργούς του για τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν να σώσουν την Ελλάδα. Σήμερα επιδιώκει την σύμπραξη της ΝΔ να ζητήσουν εκλογές με την ελπίδα, ότι θα αποδομήσει την ΝΔ φορτώνοντας την ενοχές και, ότι η κάλπη θα δείξει συγκυβέρνηση ΝΔ και ΛΑΟΣ

2 σχόλια:

  1. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη κανείς.
    Θα ήθελα να πω στον κο Σχοινά ότι έχει πάει στον κατάλληλο χώρο του κου Σαμαρά, με τα εξαιρετικά στελέχη όπως τον Κο Μεϊμαράκη – κο Λαζαρίδη –κο Μαρκόπουλο κλπ, και να μη στεναχωριέται για το λέει και τη κάνει ο κος Καρατζαφέρης. Είμαι σίγουρος ότι ο κος Σαμαράς, θα προσπαθήσει να κάνει την Ν.Δ μεγάλη όπως ήταν κάποτε του κου Μητσοτάκη, τώρα αν το πλοίο βουλιάξει, αν τα θύματα της πολιτικής του είναι χιλιάδες,αν υπάρχει Ελλάδα, δεν έχει μεγάλη σημασία για αυτόν, θεωρούνται λογικές πολεμικές απώλειες. Θα του έλεγα ότι πολύ καλά έκανε και έφυγε από τον κο Καρατζαφέρη, τα ιδανικά και οι αξίες που διαθέτει, θα φανούν πολύ χρήσιμα στον κο Σαμαρά, να τον χαίρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μανολιώ επί της ουσίας τι έχεις να πεις;τα είπε ή όχι αυτά ο Κωλοτούμπας;είναι ή όχι χαμαιλέων;έχετε ξεχυθεί τα καρατζαφεράκια στα ιστολόγια και προσπαθείτε να αποδείξετε ότι ο κωλοτούμπας είναι σταθερός άνθρωπος!έλεος!επί της ουσίας μίλα και άσε τ'άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή