Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΑΕΝΑΕΣ "ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ" ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ( ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΤΩΡΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ... ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.!!!


Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
π. Γενικός Δ/ντης του ΛΑΟΣ

Στον Καρατζαφέρη θα αναγνωρίσω, ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και θα μπορούσε να παράξει πολιτική (ιδέες, προτάσεις, σχέδια, κλπ), αν όλα αυτά με τις γνώσεις, --που δεν έχει--, τα επεξεργαζόταν, τα συζητούσε με καθαρά μυαλά συνεργατών, που δεν στελεχώνει το γραφείο του και το κόμμα και, αν δεν τα μπέρδευε με τον λαικισμό, δεν θα ήταν απλά κορώνες - πυροτεχνήματα για πρόσκαιρο εντυπωσιασμό και κατανάλωση στα ΜΜΕ, αλλά θα αποκτούσαν σοβαρότητα, θα έπειθαν τους ψηφοφόρους και εν τέλει θα άντεχαν στο χρόνο.
Μετά το πρωινό του ξύπνημα προσπαθεί να βρει κάτι εντυπωσιακό για να πει, όταν του προτάξουν το μικρόφωνο, χωρίς να το επεξεργαστεί για τις δυνατότητες εφαρμογής, χωρίς να το βασανίσει για τις συνέπειες του λόγου του και χωρίς να ρωτήσει μια δεύτερη γνώμη (πρόσφατο παράδειγμα η υποδειχθείσα υποψηφιότητα του Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ για Πρωθυπουργός).
Αυτό ο Καρατζαφέρης, το λέει πολιτικό λόγο και παραγωγή πολιτικής.
Θα επιχειρήσω να σταχυολογήσω τις πιο θορυβώδεις κολοτούμπες του, αφού είναι πάρα πολλές.
*-- Η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, απόψεων και θέσεων είναι μόνο για τον εαυτό του. Για του βουλευτές του και τα κομματικά στελέχη ισχύει το His master’s voice.
*-- Είναι αντίθετος στην τοποθέτηση και χρήση των καμερών σε Δημόσιους χώρους. Στα γραφεία του όμως VIDEOσκοπεί και μαγνητοφωνεί τους πάντες.
*-- Διαφωνούσε με την πολιτική της αδειοδότησης των ΚΑΖΙΝΟ, επί υπουργίας Βάσως Παπανδρέου, αλλά αυτός πήγαινε στα καζίνο της Γευγελής, της Πάρνηθας και του Λονδίνου.
*-- Υπερψηφίζει για την δεύτερη Προεδρική θητεία τον Κ. Στεφανόπουλο( 8.2.2000), τον οποίο δεν ψήφισε το 1995.
*-- Στο δελτίο ειδήσεων του MEGA σχολιάζουν ειρωνικά την ενέργεια Καρατζαφέρη οι Χατζηνικολάου και Πρετεντέρης.
*-- Ενοχλημένος ο Καρατζαφέρης εκδίδει δελτίο τύπου με χτυπήματα κάτω από τη μέση για τους δυο δημοσιογράφους λέγοντας την ρήση του αείμνηστου εκδότη Γ. Βλάχου, ότι το κείμενο αυτό δεν το έγραψε «χείρ τις, αλλά πούς τις»!!!
*-- Διακήρυττε, ότι θα αποκαλύπτει την διαφθορά και την διαπλοκή, καταγγέλλοντας τον Μπόμπολα, ως κατάσκοπο της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ και τον Κόκκαλη, ως πράκτορα της STAZI, σήμερα τα ξέχασε και τρέχει στις δεξιώσεις τους και συνεργάζεται μαζί τους.
*-- Έλεγε ότι δεν θα συνεργαστεί με τα καθεστωτικά-Κυβερνώντα κόμματα, γιατί είναι διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα, τώρα ικετεύει Παπανδρέου και Σαμαρά να συγκυβερνήσουν.
*-- Με αφορμή το σκάνδαλο ΠΑΥΛΙΔΗ, δήλωσε (18.8.2008): «είναι προς το συμφέρον του Πρωθυπουργού . . . . Να κάνει εκλογές κάθαρσης». Γιατί; Για να παραγραφούν (SIEMENS, ομόλογα, Παυλίδης, κλπ); Και που πήγε το αίτημα του για εξεταστική επιτροπή που ζητούσε πριν ένα μήνα;
*-- Αρχή του 2010 συγκεντρώνει υπογραφές για την διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ με το ερώτημα «αν θέλουν οι ψηφοφόροι να δοθεί η Ιθαγένεια και η Υπηκοότητα στους Μετανάστες», όταν στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ της 27.3.2007» δήλωνε, «η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα.
*-- Από τη στιγμή που γεννιέται σε ένα τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως εάν θέλει να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένεια του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου