Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΑΥΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ενώ ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ...ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΕΡ...!

ΤΩΝ "ΜΥΑΛΟΦΥΓΟΔΙΚΩΝ" ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ, ΣΤΟ ΛΑΟΣ...!


Δεν...συμφέρει τον Άδωνι η πρόταση γιά περικοπή μισθών των Βουλευτών...!
Προφανώς δεν τον φτάνουν τα λεφτά από την δουλειά του, των τηλεπωλήσεων.
Θέλει "ενίσχυση" με μισθό είς το ακέραιο και από τή δεύτερη δουλειά του, ως Εθνοπατέρας.!
Μπορεί να έχει και δίκαιο.
Όταν "πουλάς" την ιστορία, σε τιμή ευκαιρίας, με εκπτώσεις, με δόσεις και με το κιλό, έ, τί να κερδίσεις;
Εν τω μεταξύ είναι και παντρεμένος
με τρία παιδιά τί να κάνει;
Έχει --εκτός των άλλων-- και πολλά έξοδα "παραστάσεως"...
Τί να κάνει;
Έτσι εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις προτάσεις που έκανε για δραστική μείωση των αποδοχών των Βουλευτών.
Σαν γνήσιος "Πατριώτης" του επιτέθηκε..."Πατριωτικά":
«Ένας βαθύπλουτος γόνος, που όπως κάθεται μπορεί να έχει πολύ ωραίες ιδέες για τη λειτουργικότητα της δημοκρατίας. Για μας όμως που δουλεύουμε είναι αλλιώς τα πράγματα».
Τό είπε το παιδί:
Αφού δεν με φθάνουν τα λεφτά από τις τηλεπωλήσεις δεν δέχομαι περικοπή τού μισθού μου ως Εθνοπατέρας, οπότε γιά το καλό της Πατρίδας και την...λειτουργικότητα της Δημοκρατίας, θα με πληρώνει ο βάρβαρα φορολογούμενος Έλληνας...!
Μπά, λέτε γιά αυτό να μπήκε στην Βουλή;
Ο Πρόεδρός του όμως ο Καρατζαφέρης πού έχει πιάσει "στασίδι",στά Μ.Μ.Ε. (χαρά πού άνοιξε το Alter), έτσι όπως γενναιόδωρος και κουβαρντάς πού είναι, ορύεται και προτείνει περικοπές μισθών των Βουλευτών γιά να δώσουν το παράδειγμα στην χειμαζόμενη και αναστενάζουσα κοινωνία από τα σκληρά μέτρα του Μνημονίου...!
Τώρα ποιός λέει αλήθεια από τους δύο και ποιός ψέμματα;;;
Απλά κοροιδεύουν και οι δύο.
Σκεφτείτε πόσο μεγάλη αξία έχει γιά τον Άδωνι η "κονόμα" από το Βουλευτιλίκι πού δεν "συντονισθήκε" με τον Καρατζαφέρη, τον αγνόησε, τον εξέθεσε, και τον έβγαλε ο ίδιος ΨΕΥΤΗ...!!!
Αυτό είναι , "των μυαλοφυγόδικων το ανάγνωσμα"...
Συγχωρούνται τα Βουλευτικά προνόμια και μισθοί, όταν λέγονται και ονομάζονται ότι πηγαίνουν... "Υπερ Πίστεως και Πατρίδος"...!
Από την πλευρά του πάντως ο Κ. Μητσοτάκης επιμένει θεωρώντας ότι σε μια εποχή που ο Ελληνικός λαός υποφέρει, κάποιοι δεν μπορεί να επιμένουν σε προνόμια τα οποία πληρώνουν στην ουσία οι πολίτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου