Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΤΑ «ΛΑΜΕ» ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ –ΑΔΩΝΙΣ…!!!

ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ:
«ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ, ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ»…!


Οι ύπουλοι «Λαγοί» και τα «Εξαπτέρυγα» του Μνημονίου, πού προκειμένου να συνεχισθεί με τους απάνθρωπους και βάρβαρους όρους του, θέλουν να το μετατρέψουν, σε οποιασδήποτε μορφής «Συναινετική» Κυβέρνηση, ήσαν βέβαιοι ότι θα γινόταν... Οικουμενική…!!!
Νόμισαν ότι τα «εμετικά» παρακάλια του Καρατζαφέρη σε Παπανδρέου—Σαμαρά
είχαν πιάσει τόπο…
Νόμισαν επίσης ότι ήταν και η μοναδική ευκαιρία να Υπουργοποιηθούν, δεδομένου ότι ούτως ή άλλως θα πάμε σε εκλογές τις οποίες θα κερδίσει ο Σαμαράς , με συνέπεια να είναι αμφίβολο αν το ΛΑΟΣ ξεπεράσει το όριο του 3% για να ξαναβγούν Βουλευτές…
Έτσι, μόλις τα Μ.Μ.Ε επί 10ωρο διέδιδαν την Οικουμενική, ο Άδωνις ήταν ο πρώτος πού έσπευσε να τηλεφωνήσει στον Καρατζαφέρη να τον προτείνει και αυτόν ως…Υπουργό…!!!
Βέβαια ο Καρατζαφέρης δεν το καλοάκουσε και δεν του πολυάρεσε, διότι αφ’ενός μεν δεν ήθελε άλλον εκτός από τον ίδιο Υπουργό, αφ’ ετέρου ήξερε ότι ήταν αδύνατο να εκπληρωθεί η ματαιοδοξία του… «διακοσμητικού» Άδωνι, αφού δύο Υπουργήσιμοι από το ΛΑΟΣ , δεν γινόταν να υπάρχουν.
Έτσι τού το ξέκοψε, λεγοντάς του απαξιωτικά:
«Ξέρεις ότι εσάς, δεν σας θέλουν».!
Έτσι όμως «γλίτωσε», και ο Μπρακούλιας, από την «χορηγία» των… λαμέ κοστουμιών στα «κουτσούνια» του ΛΑΟΣ, των οποίων είναι επιφορτισμένος με την ένδυση...
Μαθαίνουμε όμως από την Καλλιρόης, ότι τελικά ο Μπρακούλιας την «χορηγία» των λαμέ δεν την γλίτωσε και ότι Καρατζαφέρης—Άδωνις ήδη τα φόρεσαν και μάλιστα σε δημόσιες παρουσίες.
Άμ, τι, μόνο το Πασοκ θα έχει την… Τζάκρη του;;;
«Καρακιτσαριού» συνέχεια και γέλιο στην Καλλιρόης…

1 σχόλιο:

  1. "ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ" Ο Προδότης Σαμαράς μας έφερε για 15 χρόνια το ΠΑ.ΣΟ.Κ στην εξουσία την ώρα που ο μαχητής Καρατζαφέρης ήταν ο μόνος Νεοδημοκράτης με τις περισσότερες τιμητικές πλακέτες από τις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. για τον αγώνα του για την παράταξη, την οποία πούλησε ο Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή