Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ" ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ και ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΧΙ...!!!

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ Financial Times ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ--ΤΡΟΪΚΑΣ …!

Ότι λέει στην Ελλάδα τα δηλώνει και στο Εξωτερικό.
Δεν τον ενδιαφέρει ούτε τί λέει και το Λαικό κόμμα στη Ευρώπη, τού οποίου είναι μέλος...!
Εκεί δηλ. πού "πόνταραν" και "ποντάρουν"... Κυβέρνηση και Εξαπτέρυγα, ότι θα υποκύψει στίς πιέσεις.!
Ο Σαμαράς δεν πιέζεται, ούτε... εκβιάζεται.
Ειναι ο μοναδικός πολιτικός πού τον ενδιαφέρει και προωθεί ότι συμφέρει Ελλάδα και Έλληνες και ΟΧΙ
ότι συμφέρει τούς Ξένους Διεθνείς Τοκογλύφους των Τραπεζών τών οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετουν στην Ελλάδα η Κυβέρνηση του Γιώργου και τα "Εξαπτέρυγα" Καρατζαφέρης--Ντόρα.
Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει το νέο κύκλο μέτρων που εισάγει η κυβέρνηση, διαψεύδοντας τις ελπίδες των ξένων επενδυτών ότι τα ελληνικά κόμματα θα συνεναίσουν για να αποφύγουν τη χρεοκοπία, σύμφωνα με δηλώσεις του στους Financial Times.
«Μου ζητάνε να τους στηρίξω για να δώσουν σε έναν ασθενή ένα φάρμακο, το οποίο τον σκοτώνει. Δεν θα το κάνω», δήλωσε στους Financial Times ο επικεφαλής της Ν. Δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θέλει να εισάγει περικοπές και αύξηση της φορολογίας ύψους 28δισ. ευρώ, ώστε να διασφαλίσει την επόμενη δόση των 12δισ. ευρώ από το πακέτο βοήθειας των 110δισ. ευρώ.
Οι Ευρωπαίοι υπουργοί οικονομικών απηύθυναν τη Δευτέρα έκκληση για συναίνεση στους Έλληνες πολιτικούς, προκειμένου να στηρίξουν το πρόγραμμα αυστηρότητας, τονίζοντας ότι «η εθνική ενότητα είναι προϋπόθεση για την επιτυχία του προγράμματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου