Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ καί ΕΚΑΨΕ Το Twitter ΤΟΝ ΠΛΕΪ ΜΠΟΪ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ τής Ν.ΥΟΡΚΗΣ...!!!

ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ και ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ
ΑΣΕΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ, σε 21ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ...

Μολονότι ο 46χρονος βουλευτής θεωρούνταν φαβορί για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, όσοι τον γνώριζαν καλύτερα έκαναν λόγο για έναν "επιφανειακό" πολιτικό ο οποίος έπαιζε με τη φωτιά.
Και κάηκε...
Ολα ξεκίνησαν την Παρασκευή, 27 Μαΐου, όταν ο 46χρονος πολιτικός Αντονι Γουίνερ, αν και παντρεμένος με τη Χούμα Αμπεντιν, μία από τις
στενότερες συνεργάτιδες της Χίλαρι Κλίντον, απέστειλε μέσω Twitter μια άσεμνη φωτογραφία στην 21χρονη φοιτήτρια Τζέντετ Κόρντοβα.
Για κακή του τύχη, ο Γουίνερ έκανε το λάθος και απέστειλε την εν λόγω φωτογραφία (στην οποία εικονιζόταν ο ίδιος από τη μέση και κάτω να φορά μόνο ένα μποξεράκι όντας εμφανώς ερεθισμένος) όχι ως προσωπικό μήνυμα αλλά ως ανάρτηση στο προφίλ του, με αποτέλεσμα να τη δουν όλοι όσοι τον "ακολουθούν" στον συγκεκριμένο ιστοχώρο.
Μέσα σε λίγα λεπτά, το ενοχοποιητικό ντοκουμέντο είχε αρχίσει να κάνει τον γύρο του παγκόσμιου Ιστού και να φιγουράρει ψηλά στις σελίδες των μίντια, ενώ μερικές ημέρες μετά, απολογούμενος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο Γουίνερ αναγκάστηκε να παραδεχθεί το "λάθος" του.
H άσεμνη φωτογραφία που ο Αντονι Γουίνερ απέστειλε μέσω Twitter σε 21χρονη φοιτήτρια.
Επιπλέον, σαν να ήθελε να προλάβει τις εξελίξεις, αποκάλυψε πως είχε "ανάρμοστες συναναστροφές" μέσω τηλεφώνου και Διαδικτύου με τουλάχιστον άλλες 6 γυναίκες τα τελευταία χρόνια, για να κλείσει ωστόσο την εξομολόγησή του ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα.
Οσοι τον γνωρίζουν καλά δεν εντυπωσιάστηκαν, ούτε από την online επιδειξιμανία του ούτε από την προσκόλλησή του στην εξουσία ούτε από την αδυναμία του για το άλλο φύλο (μέχρι το 2008, οπότε γνώρισε τη νυν σύζυγό του, είχε τη φήμη του γυναικά και είχε συνάψει σχέσεις με πολλές διάσημες Νεοϋορκέζες).
O Γουίνερ κατηγορείται για καιροσκοπισμό, γι' αυτό πολλοί θεώρησαν ότι δεν ήταν τυχαίος ο γάμος του με τη Χούμα Αμπεντιν, μία από τις στενότερες συνεργάτιδες της Χίλαρι Κλίντον
Φιγουρατζής.
Γνωστός ως φιγουρατζής, είναι ένας πολιτικός που δίνει μεγαλύτερο βάρος στη δημιουργία εντυπώσεων μπροστά από τις κάμερες, παρά στην ουσιαστική δουλειά πίσω από αυτές, γεγονός το οποίο μάλλον εξηγεί και γιατί η πλειονότητα των Δημοκρατικών έχει μέχρι στιγμής κρατήσει αποστάσεις, αποφεύγοντας να τον υπερασπιστεί.
Μάλιστα, σύμφωνα με το CNN, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Γουίνερ "τα ήθελε και τα έπαθε", ενώ η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών, Νάνσι Πελόζι, διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας ηθικής φύσης σε βάρος του.
Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Υόρκης την περίοδο 1992-1998 (ο οποίος όταν εξελέγη, σε ηλικία 27 ετών, ήταν ο νεαρότερος δημοτικός σύμβουλος στα έως τότε χρονικά), έχει αφήσει εποχή στο δημαρχείο κυρίως για δύο λόγους: επειδή περιφερόταν στους διαδρόμους πάνω σε πατίνια και γιατί δεν έχανε ευκαιρία να στήνει καβγάδες με τον δήμαρχο Ρούντι Τζουλιάνι.
Εν συνεχεία, το 1999 ο Γουίνερ εξελέγη βουλευτής στην 9η Περιφέρεια της Ν. Υόρκης, αξίωμα το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα. Μάλιστα, το 2010, παρά τη συνολική ήττα των Δημοκρατικών, αυτός διατήρησε ένα από τα προπύργια του κόμματος συντρίβοντας τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του με διαφορά 22 ποσοστιαίων μονάδων.
Επιπλέον, την ίδια χρονιά ο Γουίνερ, πιστός φίλος του εβραϊκού λόμπι, ξεχώρισε για τους πύρινους (στα όρια του θεατρινισμού) λόγους με τους οποίους υπερασπίστηκε την προωθούμενη από τον Ομπάμα μεταρρύθμιση στην Υγεία, καθώς και ένα νομοσχέδιο που εξασφάλιζε την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των πληγέντων της 11ης Σεπτεμβρίου.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Δύσκολα σώζεται η καριέρα του
μπροστά στο "φαινόμενο Γουίνερ" οι Δημοκρατικοί παρουσιάζονταν διχασμένοι, με άλλους να θεωρούν τον 46χρονο "ανερχόμενο αστέρι" και άλλους να τον αντιμετωπίζουν ως "καιροσκόπο" που προσπαθεί να ενισχύσει το προφίλ του οικειοποιούμενος τη σκληρή δουλειά άλλων βουλευτών (όπως στην περίπτωση του νομοσχεδίου για τους πληγέντες της 11ης Σεπτεμβρίου, οικειο¬ποιή¬θηκε τη δουλειά των Κ. Μαλόνεϊ και Τζ. Νάντλερ, που ήταν και οι συντάκτες του). Πίσω στο παρόν, οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν πως πλέον η πολιτική καριέρα του 46χρονου δύσκολα σώζεται. Οσο για τη φιλοδοξία του να γίνει κάποια μέρα δήμαρχος της Νέας Υόρκης (έχει ήδη θέσει δύο φορές εσωκομματική υποψηφιότητα, ενώ μέχρι να "σκάσει" το σκάνδαλο με την άσεμνη φωτογραφία θεωρούνταν φαβορί για να διαδεχθεί τον Μπλούμπεργκ το 2013), αυτή μάλλον εξελίσσεται σε άπιαστο όνειρο.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63133309

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου