Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΩΣ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ"... ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΙΣ καί ΧΩΡΙΑ ...!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ... ΜΕΙΟΝ 700 €...!

Γράφει ο Ανδρέας Μητσοπουλος
Δικηγόρος

Στο απροχώρητο έφθασε η φορομπηχτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ., που βασικό στόχο έχει να πλήξει τις οικονομικά ασθενείς κοινωνικές ομάδες, ώστε να τις εξαθλιώσει και να τις χειραγωγήσει πλήρως.
Τη στιγμή που το μεγάλο κεφάλαιο μένει στο απυρόβλητο
, οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι νέοι επιστήμονες, οι τεχνίτες, οι έμποροι, κοινωνικές ομάδες που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας, πλήττονται από πρωτόγνωρης αγριότητας και απανθρωπιάς φορολογικά μέτρα, που προέρχονται από το μεσοπρόθεσμο και τους εφαρμοστικούς νόμους, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα βαθύτατα αντιλαϊκό, ανάλγητο και δουλικό στον ξένο παράγοντα.
Η κατάργηση κάθε κεκτημένου κοινωνικού δικαιώματος, η υποχρεωτική ασφαλιστική εισφορά στον ΕΛ.Γ.Α. ακόμα και από τον φτωχότερο αγρότη, η μείωση μισθών και συντάξεων, η νέα σκληρή φορολογία σε κληρονομικές μεταβιβάσεις, η επαναφορά των τεκμηρίων, ακόμα και σε χαμηλού κυβισμού αυτοκίνητα, σε οποιοδήποτε εξοχικό, στα δίδακτρα ιδιωτικών σχολείων, το χαράτσι στους χαμηλοεισοδηματίες ενοικίων, η επιβολή τέλους επιτηδεύματος και στον πιο φτωχό ελεύθερο επαγγελματία, το κατέβασμα του αφορολόγητου στις 8000 € ετησίως και γενικά η εφεύρεση νέων φόρων που ούτε επί τουρκοκρατίας εφαρμόζονταν, κάνουν την κοινωνικοπολιτική ατμόσφαιρα αποπνικτική και δεν συντελούν στην ανάνηψη της κωματώδους οικονομίας, αφού οι ρυθμοί ανάπτυξης μένουν χαμηλοί, οι επενδύσεις είναι ανύπαρκτες και η παραγωγή αγροτικών προϊόντων, φθίνουσα.
Όλα αυτά τα τραγελαφικά μέτρα θίγουν τη νέα γενιά και ιδίως τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα. Τα παιδιά εκείνα, που το μόνο που θα κληρονομήσουν από τους γονείς τους είναι απλήρωτα δάνεια, χρέη, κατασχέσεις και μια πατρίδα που εξαιτίας της αυξημένης υπογεννητικότητας, θα κυβερνάται από τους λαθρομετανάστες, ενώ τα ελληνόπουλα θα αποτελούν ισχνή μειοψηφία μέσα στην ίδια τους τη χώρα, ώστε η ψήφος τους εναντίον των ψευτοπροοδευτικών κομμάτων να μην είναι καθοριστική για την πτώση του συστήματος.
Οδηγούμαστε λοιπόν στην επιβολή μιας κατ’ επίφασιν δημοκρατίας, στα πλαίσια της οποίας θα ισχύει ένα ιδιότυπο μοντέλο άκρατου νεοφιλελευθερισμού, που θα επιβληθεί όμως με σταλινικές μεθόδους, που το βιοτικό επίπεδο για τους πολλούς θα καταβαραθρώνεται, με το LADA και το δυαράκι σε λαθρομεταναστοκρατούμενες πόλεις και χωριά να θεωρούνται «κατάκτηση», ενώ για τους λίγους θα προβλέπεται ζωή χαρισάμενη με ορθόδοξα ή ανορθόδοξα…κόλπα στη Μύκονο.
Οι άφρονες κυβερνήτες βρίσκονται στο χρυσό κλουβί της εξουσίας, μακριά από τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη, χωρίς να διαθέτουν πολιτικό αισθητήριο και κοινωνικά αντανακλαστικά. Είναι αυτοί που κατασκεύασαν τη γενιά των 700 €. Τη γενιά της πείνας, της δυστυχίας, της αβέβαιης σύμβασης, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, της κατάπτωσης των ηθών, του ωχαδελφισμού, του εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και δεν αρκούνται σ’ αυτό. Στοχεύουν στη δημιουργία της επόμενης γενιάς πείνας, της γενιάς του 21ου αιώνα, που θα είναι η γενιά των μείον 700 €.
Ας αντισταθούμε λοιπόν όσο είναι ακόμα καιρός, ας σηκωθούμε από τον καναπέ, ας γίνουμε όλοι πιο ενεργοί πολίτες, ας καταψηφίσουμε τους δυνάστες του λαού και οσφυοκάμπτες του Δ.Ν.Τ. κι ας προετοιμάσουμε τις συνθήκες για μια νέα Μεταπολίτευση κι ένα νέο υγιές σύστημα πολιτικής ηθικής. Ένα νέο πολιτικό σύστημα που απομονώνοντας τους δολοφόνους του εφικτού, ίσως κατορθώσει και το αν
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου