Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ «ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΙΤΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ καί ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ...!!!

«ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ της ΑΞ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Spiegel ..!!!


Δεν καταλαβαίνουν οι "φελλοί" ότι όσο τα Ξένα Μ.Μ.Ε και υποχείρια των τοκογλύφων επιτίθενται στον Σαμαρά, τόσο ανεβαίνει στην συνείδηση του Ελληνικού λαού.
Δεν αντιλαμβάνονται ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άντρας πολιτικός πού σηκώνει Εθνικό--Ελληνικό ανάστημα, στην Μέρκελ, Σαρκοζί, Μπαρόζο και διεθνείς Τραπεζίτες και παρά όλες τις πιέσεις του ΕΛΚ, τούς λέει--με προσωπικό κόστος ΟΧΙ-- και
συνταυτίζεται με τα συμφέροντα των Ελλήνων και της Ελλάδος...
Βρίστε τον, όσο μπορείτε...!!!
*-- "Μπαμπούλα" της Ευρώπης χαρακτηρίζει το Spiegel τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά
*-- «Ο Ηγέτης της Αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς είναι ο μπαμπούλας της Ευρώπης, καθώς με την αντίθεσή του στο Ελληνικό πακέτο λιτότητας, θέτει σε κίνδυνο την πορεία του ευρώ».
*-- «Ο κ. Σαμαράς δέχεται πιέσεις από τους συναδέλφους του των Συντηρητικών Κομμάτων της Ευρώπης, αλλά ο ίδιος… αντιδράει»..!!!
*-- «Ο 60χρονος συντηρητικός πολιτικός ξεσηκώνει τους Έλληνες κατά του προγράμματος λιτότητας της Σοσιαλιστικής Κυβέρνησης και σαμποτάρει την αλλαγή νοοτροπίας που ζητούν η ΕΕ και το ΔΝΤ».
*-- Αντί να πείσει τους συμπολίτες του για την αναγκαιότητα της λιτότητας, υπόσχεται μείωση του ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος στο 15% για όλους.
*-- «Αντί να… στηρίξει την κυβέρνηση Παπανδρέου την πιο δύσκολη στιγμή και να βάλει μπροστά το συμφέρον της χώρας, βάζει μπροστά τα δικά του συμφέροντα και ζητάει εκλογές».
Ο Ισσοκράτης έγραφε:
«Οί κυνηγοί ανακαλύπτουν τούς "λαγούς" με τα σκυλιά και τούς ανόητους με τούς...επαίνους»...

1 σχόλιο: