Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

«ΚΑΛΑ... ΣΑΡΑΝΤΑ» ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ...!!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΑ ΝΕΑ «ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ» ΜΕΤΡΑ της ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ


Πολύ έξυπνος και χαρακτηριστικός ο τίτλος στο Πρωτοσέλιδο της Κεντροαριστερής εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, πού πάντα υποστήριζε το ΠΑΣΟΚ.
Με βεβαιωμένο τον θάνατο των Ελλήνων από την νέα φοροεπιδρομή του 2ου και την αποτυχία του 1ου εύχεται… «καλά σαράντα» στους Έλληνες.!!!
Εκπληκτικό το
ρεπορτάζ με τα νέα μέτρα της
ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ
ΜΕ νέα οριζόντια εισπρακτικά μέτρα, όπως ο κεφαλικός φόρος και το νέο τέλος στα ακίνητα, η κυβέρνηση ομολογεί για άλλη μία φορά την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που καθιέρωσε πέρυσι και θα συνεχίσει να εφαρμόζει έως το 2015.
Η φορολογική αφαίμαξη συνεχίζεται. Στόχος είναι να γεμίσουν ευρώ τα δημόσια ταμεία και να αδειάσουν οι τσέπες των πολιτών, που θα βιώσουν για άλλη μια φορά τη δραστική μείωση των εισοδημάτων τους
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι τον κεφαλικό φόρο 1-3% ή το πολύ 4% θα τον πληρώνουμε από φέτος και κάθε χρόνο μέχρι το 2015. Εξετάζουν ακόμη και την επιβολή νέου τέλους στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Τα 40 φτάνουν τα πρώτα εισοδηματικά και φοροεισπρακτικά μέτρα που θα ενταχθούν στο, αμφισβητούμενης επιτυχίας, πακέτο συνολικού ύψους 28.259 εκατ. ευρώ, που ξεκινάει φέτος με 6,4 δισ. ευρώ.
Το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής, που θα ψηφιστεί μέχρι τέλος του μήνα, είναι άμεσα συνυφασμένο με την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και για το λόγο αυτό δύο παρατηρητές της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα εγκατασταθούν στο νεοσυσταθέν «Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας».
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=283532

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου