Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

"ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ" ΠΩΣ ΘΑ... ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...!!!

ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ και ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ τού Δ.Ν.Τ., τής Ε.Ε και της Ε.Κ.Τ...!!!

"Παζαρεύουν" τώρα οι Νενέκοι της Κυβέρνησης του Γιώργου, πως θα ονομάσουν τους ξένους Επιτρόπους στα Υπουργεία γιά να μη πάρουν χαμπάρι οι Έλληνες, ότι ή Κυβερνησή τους είναι καθαρά Υποτελής και Κατοχική.!
*-- "Τεχνητή συνδρομή" ή "Μηχανισμό παρακολούθησης" της...προόδου κάθε Υπουργείου, ονομάζουν τούς Επιτρόπους πού θα έχουν υπό την Κηδεμονία τους τούς Υπουργούς--Καρπαζοεισπράκτορες του μόχθου του Ελληνικού λαού.
Έτσι σας γράφαμε
εδώ:
http://politikosafari.blogspot.com/2011/06/blog-post_9523.html
Σήμερα τόσον η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, όσον και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τό περιγράφουν με αναλυτικό ρεπορτάζ.
Η τρόικα θα κόβει και θα ράβει κάθε 3μηνο μέχρι το 2015
Επισφαλής είναι κάθε δόση του αρχικού, αλλά και του τυχόν νέου δανείου, καθώς η τρόικα θέτει ως προϋπόθεση την πρόοδο στους ενδιάμεσους στόχους, τριμηνιαίους και ετήσιους.
Η κυβέρνηση μπορεί να προωθεί νέο σκληρό πακέτο μέτρων πλέον των 28 δισ. ευρώ (6,4 δισ. ευρώ φέτος) κατά τις επιταγές της τρόικας, αλλά η τελευταία φαίνεται να ξεκαθαρίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι τα δημοσιονομικά είναι άμεσα συνδεδεμένα με το πρόγραμμα εκποίησης της δημόσιας περιουσίας και δη για το τελευταίο θέτει ως προϋπόθεση την «αξιολόγηση της προόδου βάσει ενδιάμεσων στόχων, τριμηνιαίων και ετήσιων» και μάλιστα από την ίδια την κυβέρνηση.
Το θρίλερ που ζήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες και το οποίο ακόμα δεν έχει λήξει -δεδομένου ότι η πέμπτη δόση των 12 δισ. ευρώ θα εκταμιευθεί αρχές Ιουλίου μετά από απόφαση του Eurogroup, θα διαδραματίζεται ανά τρίμηνο με τον έλεγχο της τρόικας.

Η πολιτική αυτή θα ακολουθηθεί για όλες τις επόμενες δόσεις, αλλά και για το νέο δάνειο που δεν αποκλείεται να καλύψει μέχρι και τις ανάγκες του 2015, επισημαίνουν αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, θέλοντας να καταστήσουν σαφές ότι ο έλεγχος των δανειστών δεν πρόκειται να χαλαρώσει.
Και φυσικά σε οποιαδήποτε απόκλιση θα έρχονται νέα διορθωτικά μέτρα. Η συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι εκπρόσωποι της τρόικας και του οικονομικού επιτελείου την περασμένη Παρασκευή περιλαμβάνει από απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων σε θέσεις που θα πάψουν να υφίστανται λόγω κλεισίματος ή συγχώνευσης δημόσιων φορέων και επιχειρήσεων μέχρι ένα νέο ακόμα πιο σκληρό δημοσιονομικό πακέτο μέτρων http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=281871
Και: http://img.protothema.gr/14B83B06D2CC8C2BDB6F1526909246A0.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου