Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

«ΑΛΗΤΗΡΙΟ» ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ...!

«ΜΕ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ της Ν.Δ. και ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ , ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ…ΣΩΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»…!!!

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
π. Γενικός Δ/ντής του ΛΑ.Ο.Σ


Ο Καρατζαφέρης τελευταία (πρώτη μούρη στα κανάλια, γιατί άραγε;), ή θα προφητεύει, ή θα κινδυνολογεί, ή θα βγάζει κορώνες για εντυπώσεις, ή θα βγάζει χολή, κακία, και ζήλεια συνάμα, για τούς αντιπάλους του, με επίκεντρο τον Σαμαρά.!
Γιατί άραγε;
*-- Επειδή τον εμποδίζει να γίνει Υπουργός σε Οικουμενική Κυβέρνηση, που διακαώς επιθυμεί και κολοτρίβεται;
*--Γιατί θέλει να ανακόψει την επιστροφή ψηφοφόρων από ΛΑΟΣ προς ΝΔ;
*-- Γιατί θέλει να κατευθύνει κάποιους
άλλους ψηφοφόρους από ΝΔ προς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ;
• Επειδή γνωρίζει πολύ καλά, ότι, αν γίνει Πρωθυπουργός ο Σαμαράς, αυτός θα πάει … σπίτι του.
Για να δούμε μερικές απ΄ τις περίεργες επιδόσεις Καρατζαφέρη εναντίον Σαμαρά (αχ, Αντώνη εκτός απ΄ το Μητσοτακέικο, σου έλαχε στο δρόμο σου κι ο Καρατζαφέρης, που είναι πολιτικό του παιδί και τον ακούει).
• «Είπα στον Πρωθυπουργό, να καλέσεις τον κ. Σαμαρά να γίνει Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και να αναλάβει όλα τα οικονομικά υπουργεία για να εφαρμόσει όλα αυτά τα πράγματα και τις θέσεις που υποστηρίζει», (ΕΤ3 την 25/05/2011).
• «Η καρέκλα δυστυχώς κάποιων πάνω από την Ελλάδα», (27/05/2011).
• «οι προτάσεις που έχω καταθέσει εδώ και δύο χρόνια και τις πήρε και τις "λουστράρισε"», (MEGA την 30/05/2011) και «Αντώνη, καταρχήν με το Ζάππειο συμφωνώ.
• Γιατί το 50% των ιδεών μου τις πήρες και τις έκανες πρότασή σου»...!!! (BHMA FM την 30/05/2011).
• «Ο κ. Ομπάμα λέει: “θα προχωρήσετε με τον Γιώργο Παπανδρέου”». (BHMA FM την 30/05/2011)
• «Αντώνη, όταν είμαστε στο 80΄ και χάνουμε 2-0 και σε φωνάζει ο προπονητής να μπεις στον αγώνα δεν φεύγεις στην εξέδρα».

(ALTER την 31.5.2011).
• «Μπήκε νεαρός 27 ετών στην πολιτική»
• «Είναι επικίνδυνος γιατί το 1993, έριξε μια Κυβέρνηση».

(ALTER την 31.5.2011).
Όλα αυτά είναι ραδιουργίες, που σκοπό έχουν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΝΔ και του Σαμαρά στο εκλογικό σώμα και ταυτόχρονα μαζί με την Ντόρα να αβαντάρουν τον Παπανδρέου για να... σώσουν τάχα την Ελλάδα. !!!
Δυστυχώς οι εμπάθειες και τα.. «περίεργα πολιτικά παιγνίδια» του Καρατζαφέρη δεν τον αφήνουν κρατήσει πολιτικές ισορροπίες, να δει και να αναγνωρίσει, την ανοχή, τις εναλλακτικές προτάσεις, κλπ του Σαμαρά, κάτι όμως, που βλέπει και υπολογίζει ο Πρωθυπουργός.
Φαίνεται δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ποιος Κυβερνά την χώρα.!
-- Πότε επί τέλους θα σοβαρευτεί και θα σταματήσει να αμολάει … «πορδές» στα κανάλια, που περιφέρεται, του τύπου «να φύγουμε απ΄ την Τελωνειακή ένωση», ή «να επιστρέψουμε στην δραχμή», ή «ψήφισα το πρώτο μόνο άρθρο του μνημονίου, ώστε να έχουμε λεφτά την επόμενη μέρα», ή «αναδιάρθρωση του χρέους», ή «σκέφτομαι να αποσύρω τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή», κλπ.
Το μόνο που δεν ακούσαμε ακόμη απ΄ το στόμα του, είναι:
«Να φύγουμε απ΄ την ΕΕ»…!!!

1 σχόλιο:

  1. Αλήτης είσαι και φαίνεσαι Σχοινά.

    «Είπα στον Πρωθυπουργό, να καλέσεις τον κ. Σαμαρά να γίνει Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και να αναλάβει όλα τα οικονομικά υπουργεία για να εφαρμόσει όλα αυτά τα πράγματα και τις θέσεις που υποστηρίζει», (ΕΤ3 την 25/05/2011).
    • «Η καρέκλα δυστυχώς κάποιων πάνω από την Ελλάδα», (27/05/2011).
    • «οι προτάσεις που έχω καταθέσει εδώ και δύο χρόνια και τις πήρε και τις "λουστράρισε"», (MEGA την 30/05/2011)
    κ.α.

    Πού είναι το ψέμα σ' αυτές τις δηλώσεις ρε αλητήριε; Αφού όλα όσα λέει ο Σαμαράς στα οικονομικά, είναι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ που από μας τις έκλεψε ο Σαμαράς και τις παρουσίασε ως δικές του στο Ζάππειο 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή