Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε., ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ και ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ.;;;

"ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ" ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗ, ΤΟΝ...ΤΡΑΓΚΑ...!!!

Είπε, --όπως διαβάζουμε σε συνεντευξή του στον έτερο Καππαδόκη Γ.Τράγκα στο  περιοδικό CRASH--, ο Καρατζαφέρης:
«Οι τροϊκανοί ρίχνουν χοντρά λεφτά στα ΜΜΕ για προπαγάνδα, προκειμένου να περάσει το Μνημόνιο.

Και δεν μιλάω για ένα πακέτο τσιγάρα»....!!!
Έτσι λύνονται πολλά μυστήρια...
Η εκμυστήρευση στον "όψιμο αδελφό" του, Γ.Τράγκα έχει σημασία....!!!
Τού λέει ουσιαστικά :
Γιώργο, άν είχες κρατήσει τις εφημερίδες και  είχες τηλεόραση, εδώ και 2 χρόνια θα είχες οικονομήσει πολλά...
Τού καρφώνει όμως και τους "συναδέλφους" του και γενικά τις "Ναυλώμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, πού μεχρι χθές εξυμνούσαν το Μνημόνιο και πανηγύριζαν όταν ο Σαμαράς σκοτωνώταν με την Μέρκελ, λέγοντας:
"Πόρτα έφαγε ο Σαμαράς από την Μέρκελ, άρα το Μνημόνιο είναι...μονόδρομος"...!!!
Τού λέει δηλ. εν ψυχρώ:
Κορόιδο, εσυ ήσουσαν Αντιμνημονιακός και υποστήριζες τον Σαμαρά, αλλά τα φιλαράκια σου πού βγαίνατε μαζί σου στη T.V., τα...παίρνανε...!!!
Εκμυστηρεύεται όμως και τον δικό του πόνο:
Δεν πήρε λεφτα, αποκλειστικά γιά το Τηλεαστυ,  πού στήριζε επί δύο χρόνια το Μνημόνιο πού αποτέλεσε και την αρχή και αιτία όλων των μετέπειτα δεινών μας...
Με άνθρωπό μας στις Βρυξέλες πού επικοινωνήσαμε μας είπε ότι πράγματι το Τηλεάστυ δεν πήρε λεφτα από την Τρόικα και εξήγησε:
Οι Τροικανοί δεν έδωσαν λεφτά στο Τηλεάστυ διότι πείσθηκαν ότι ο Καρατζαφέρης ψήφισε Μνημόνιο ανιδιοτελώς, για να σώσει την... Πατρίδα, όπως έλεγε...!!!
Μας αποκάλυψε δε, ότι οι Τροικανοί έκοψαν τις "επιδοτήσεις" στα ΜΜΕ, από τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο Γιωργάκης είπε γιά το Δημοψήφισμα.
Έτσι μας εξήγησε,  γιατί καί οι  "Ναυλώμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, άλλαξαν στάση και ενώ συνηγορούσαν στο μείζον (1ο Μνημόνιο) κορυβαντιούν στο έλασσον (2ο) πού ήταν αναγκαία και αναπόφευκτη συνέπεια τού πρώτου...!!!
Επίσης μας ενημέρωσε, ότι είπαν του Καρατζαφέρη, ότι άν συμφωνήσει ο Σαμαράς σε Κυβέρνηση σωτηρίας να διαμηνύσει ότι οι αρχηγοί των κομμάτων πού θα συμμετείχαν στην Κυβέρνηση να γίνουv Αντ/δροι, οπότε και ο Καρατζαφέρης θα γινόταν.. ισότιμος του Σαμαρά, και έτσι θα εξαργύρωναν περαν των άλλων την στήριξη πού τους έδωσε.
Επειδή όμως αρνήθηκε ο Σαμαράς και ούτε Βουλευτές του δεν πήραν Υπουργείο ο Καρατζαφέρης τσαντίστηκε και καθημερινά ανέβαζε σάκχαρο να βλέπει Υπουργούς τους Βορίδη-Άδωνι και αυτός απ΄έξω.
Έτσι ενεργώντας με το θυμικό απέσυρε τους Βουλευτές του --λόγω ζήλειας-- από την Κυβέρνηση Παπαδήμου, με αποτέλεσμα να ξαναγίνει κωλοτούμπας, αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν έγινε όπως του είχαν "τάξει" Αντ/δρος, οπότε άν ήταν θα στήριζε Παπαδήμο με τα "μπούνια" γιά την Σωτηρία της Πατρίδος, βεβαίως--βεβαίως...!!!
Δηλ. ο "πρόεδρος" Γιώργος, τί αποκαλύπτει μέσα στο πάθος του,-- πού δεν έγινε Αντ/δρος και έχασε και τις "χορηγίες" γιά το κανάλι--, ότι τώρα το τελευταίο μήνα δίνουν τα λεφτά οι Τροικανοί στα ΜΜΕ και τούς δημοσιογράφους, πού δεν είναι κανένα ΜΜΕ υπερ του Μνημονίου και κανένας δημοσιογράφος καί ΟΧΙ όταν όλα τα λαμόγια είχαν ξεσπαθώσει, επι μία διετία  υπέρ του Μνημονίου και το βούλωσαν όταν ο Γιωργάκης είπε τα περί δημοψηφίσματος,-- καί σταμάτησαν να τούς τα δίνουν-- με αποτέλεσμα να είναι αναπόφευκτη συνέπεια η υπογραφή του 2ου;;;
  Ένα λέει, ο "τηλεπρόεδρος" Γιώργος, δέκα τού... ξεφεύγουν και τον εκθέτουν...!!! 

3 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Πολιτικο Σαφαρι, μόνο εσύ βγάζεις τέτοια θέματα και μας ανοίγεις τα μάτια.
    μας δίνεις εξηγήσεις γιά τα όσα λένε και εμείς αυτά θέλουμε γιατί τις ειδήσεις μπορούμε να τις μαθουμε απο απαντού.
    συνέχισε σήμερα είσαι πρώτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα θυμήθηκε ο κολοτούμπας ότι τα παίρνουν οι δημοσιογράφοι απ την τρόϊκα;;;
    2 χρόνια που ήταν ο ευνοούμενος τηλεπρόεδρος γιατί δεν έλεγε κουβέντα;
    Θα φάει καλά στις εκλογές.
    Τώρα οι τροϊκανοί μάλλον άφησαν τον τηλεάστυ και έπιασαν το...antinews.gr!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή