Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΝΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Α! ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ...!!!

ΕΠΤΑ (7) ΜΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ... ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ...!!!

Ο Πέτρος Μαντούβαλος που προσχώρησε στο ΛΑΟΣ για...δεύτερη φορά, καταδικάσθηκε σήμερα από το Α! Ττρμελές Εφετείο Αθηνών γιά δυσφήμηση μετά απο μήνυση πού κατέθεσε εις βάρος του ο Καθηγητής Κάρολος Ανδριώτης.

 Ο Μαντούβαλος είχε καταφέρει με διάφορες προφάσεις να πάρει 3 αναβολές εκδίκασης της υπόθεσης γιατί γνώριζε ότι η καταδίκη του θα ήταν βεβαία...
Σήμερα πάλι έστειλε συνεργάτη του στο Δικαστήριο γιά να ξαναπάρει αναβολή με το αιτιολογικό ότι είναι... άρρωστος...!!!
 Η πλάκα με τον Μαντούβαλο είναι ότι χθές τον είχαν δει οι δικαστές στην τηλεόραση πού ανακοίνωνε γιά... δεύτερη φορά την προσχωρησή του στο ΛΑΟΣ καί βέβαια ήσαν αρνητικοί σε μία ακόμη αναβολή και μάλιστα με το αιτιολογικό της... ασθένειας.
Σημειώνουμε ότι ο Μαντούβαλος ζήτησε από τον Καθηγητή Κάρολο Ανδριώτη να συμβιβασθούν, αλλά ο Καθηγητής το αρνήθηκε...!!!
Ο Εισαγγελεύς ήταν καταπέλτης κατά του Μαντούβαλου και τελικά το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή των επτά μηνών.
Άλλος ένας με δικαστική καταδίκη Υποψήφιος στο... ΛΑΟΣ...!!!
Περισσότερα εδω:
http://politikosafari.blogspot.com/2010/09/blog-post_8888.html 

2 σχόλια:

  1. Εντάξυ,για το ΛΑΟΣ μια χαρά είναι.Βρήκε το χώρο των ομοίων του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eνώ η ΝΔ έχει μπουμπούκια με "λευκό" ποινικό μητρώο!!!: βλέπε μασσωνάρες του κερατά, εκλεκτούς προσκεκλημένους των μπιλντεμπέργκερ και των Αθηναϊκών Λεσχών, γιους-συμβούλους ψυχάρηδων, κολλεγιόπαιδες αμερικανικών πανεπιστημίων και τέως υπαλλήλους ξένων τραπεζών και τοκογλυφικών χρηματιστηριακών οργανισμών, αρούληδες θαμώνες πεντάστερων ξενοδοχείων του Λονδίνου και χιονοδρομικών κέντρων, νεογιάπις της Συγγρού με 8.500 Ευρώ αμοιβή τον μήνα, φλούφληδες μπουμπούκους και (ανανήψαντες) τσεκουράτους που μετανόησαν για να ταϊσουν τα ...παιδιά τους, νεοφιλελεύθερους αχταρμάδες... πάσης διαπλοκής και παντος νταβατζιλικίου, που δεν τους πειράζει το κάψιμο της ελληνικής σημαίας ή που τους ενοχλεί -ακόμη και- ο όρος "λαϊκοπατριωτική δεξιά", νεοκωλοτούμπες του μνημονίου αρλουμπολόγους των (πρώην)δικτύων 21 ή του ΚΚΕ (!), αβρααμόπουλους και λοιπούς τιποτάκηδες που τους ενώνουν τα ΚΟΙΝΑ ΙΔΑΝΙΚΑ: To προσκύνημα του ΚΙΣ, των οθωμανικών τζαμιών, το καραμανλικό δόγμα "Δεν διεκδικούμε τίποτε" και το "Είναι μονόδρομος η ψήφιση των μνημονίων και των δανειακών για να παραμένουμε στην ευρωζώνη"!!!
    Αν θέλετε τέτοιους "καθαρούς" (μλκ) -με λευκό ποινικό μητρώο- ψηφίστε τους ΠΑΛΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή